Tijdens het paasweekend is de opening van Profijt Meubel in Retailpark Roermond feestelijk gevierd. Met de opening van het nieuwe filiaal is de 37e winkel van de franchiseformule een feit.

Profijt Meubel hanteert zeer concurrerende prijsstellingen waarbij de presentatie van de meubels én van de winkel niet uit het oog wordt verloren. De sfeervolle opstellingen in verschillende stijlen zorgen ervoor dat het gevarieerde aanbod goed uit de verf komt. De meubelen zijn veelal uit voorraad leverbaar, wat de formule extra kracht bijzet. Profijt Meubel maakt onderdeel uit van de Internationale Meubel Groep (IMG), het sterkste formulehuis binnen de Nederlandse woonbranche.

Ralph Maas is directeur van de GB Meubelen groep en de franchisenemer achter Profijt Meubel Roermond. Naast deze winkel exploiteren zij tevens Profijt Meubel Tilburg en Pronto Wonen Tilburg en Roermond. “Wij zijn met onze winkels al meer dan 20 jaar aangesloten bij de formules van IMG. IMG bewijst al jarenlang zijn kracht met succesvolle formules, die bovendien blijven groeien. Met zó veel winkels ben je een factor van belang in het Nederlandse meubellandschap. Grootste pluspunt van Profijt Meubel vind ik de juiste prijs-kwaliteitverhouding die ook nog eens mooi wordt gepresenteerd.”

Profijt Meubel is een franchiseformule van de Internationale Meubel Groep. Het formulebeleid wordt in verregaande mate bepaald door de ondernemers zelf, die zitting hebben in verschillende beslissingsbevoegde commissies. Het servicekantoor van IMG is gevestigd in Etten-Leur. De aangesloten ondernemers worden vanuit dit kantoor ontzorgd op het gebied van inkoop, automatisering en marketing waardoor zij zich volledig op de exploitatie van de vestigingen kunnen richten.