In aanloop naar de komende vakdagen in het najaar laat De Woonindustrie van zich horen. Met het aantrekken van nieuwe partijen in Nieuwegein en mastercasses van Monique van der Reijden.

Allereerst de data van de DWI Vakdagen: zondag 13 tot en met dinsdag 15 september  en maandag 21 tot en met dinsdag 22 september. De exclusieve Masterclasses zijn op 29 juni, 30 november, 28 september en 21 februari 2021, allemaal op een maandag. Bezoekers moeten verplicht van tevoren registreren voor de vakdagen met timeslots. Men kan zich voor meerdere timeslots inschrijven. Op zondag 13 september zijn dit 10 tot 13, 14 tot 17 uur. Op de maandagen september: 10-13, 14-17 en 18-21 uur. De dinsdagen: 10-13 en 14-17 uur. De inschrijving opent over enkele weken.

De masterclasses van Monique (op de foto hierboven) duren van 10-15 uur met een pauze en gaan in op de nieuwste trends en hoe deze in beeld te brengen in de winkel of op de site. Bedoeld voor inkopers, influencers, stylisten, designers en andere interieurprofessionals. Kijk voor de details op www.bnscrisp.nl/masterclasses-monique-van-der-reijden-trendsignalementen-herkennen-en-vertalen

Nieuwe namen in De Woonindustrie zijn Benoa, Delux Scandinavia en Hasena by Mooss. Mobitec breidt de showroom in DWI uit. Havee Meubelen, Interstar en Metaform hebben opnieuw voor het centrum in Nieuwegein gekozen en zullen binnekort hun verbouwde showroom aan de bezoekers tonen.

Vijf dagen per week is DWI open. Met op elke maandag Market Day van 10-17 uur. Op dinsdag tot en met vrijdag is het centrum op afspraak geopend van 8:30-17 uur. Van tevoren graag een afspraak maken met de exposant(en).