Gisteren zijn de data van de najaarseditie van de meubeldagen in Beusichem bekendgemaakt. Detaillisten zijn van harte welkom in het Gelderse dorp op maandag 7 enĀ  dinsdag 8, maandag 14 en dinsdag 15 en als extra dag maandag 21 september.

Victor Bockweg namens Expo Beusichem: “We houden vast aan de twee eerste weken van september met maandag 21 september als extra dag om de retailers die op die dag wellicht op weg zijn naar de M.O.W. in Bad Salzuflen in de gelegenheid te stellen om een tussenstop in Beusichem te maken.”

Samien Blauwendraad van Sit Design, namens de organisatie: “De september-editie in het Meubelhart Beusichem wordt bijzonder. We hebben wat aanpassingen moeten doen in verband met de situatie waar we met zijn allen in zitten, maar de gemoedelijke sfeer en toegankelijkheid blijven uiteraard hetzelfde! We hopen iedereen weer vol enthousiasme te mogen ontvangen in onze showrooms om nieuwe inspiratie op te doen waar we allemaal hard aan gewerkt hebben. Ik denk dat ik niet alleen voor Sit Design spreek als ik zeg dat we er zin in hebben! Want, de handel staat natuurlijk in Beusichem!”

Op de foto: familiebank LYON van Sit Design uit Beusichem, met extra comfort door de dubbele rugkussens. ‘Met 2 ruime loungedelen voorkomt de familiebank LYON vele ruzies over de beste hangplek op de bank.’