De Woonindustrie in Nieuwegein kondigt twee nieuwe huurders aan in het centrum. Dit zijn EGLO Verlichting en dBodhi, dat voorheen elders in het centrum aanwezig was maar nu een geheel eigen ruimte heeft.

EGLO Verlichting (foto hieronder) presenteert zich als volgt: “Frequente bezoekers hebben wellicht al bedrijvigheid waargenomen op de tweede ring van De Woonindustrie. Een gerenommeerde verlichtingsleverancier werkt daar aan een nieuwe showroom. STARS OF LIGHT opent officieel haar deuren tijdens de DWI Vakdagen in februari. Het Stars of Light assortiment is exclusief voor de verlichting speciaal- en woonbranche ontwikkeld door EGLO Verlichting. De armaturen zijn stijlvol vormgegeven en hebben een internationale allure die naadloos aansluit bij de Nederlandse smaak. Het is een collectie bestaande uit meer dan vierhonderd armaturen. Stuk voor stuk producten die zich onderscheiden door premium kwaliteit, formaat en materiaal keuze. Stars of Light biedt een totaal concept waarmee product, presentatie, prijs en plaats in optimale balans komen. Meer hierover vertellen we u graag vanaf zondag 6 februari 2022 tijdens de DWI vakdagen.”

De tweede nieuwkomer, dBodhi (foto bovenaan), zegt over zichzelf: “dBodhi is een internationaal meubelmerk dat opgericht is in 2007. Bij het maken van meubels zoeken we continu naar de best mogelijke harmonie tussen cultuur en natuur, waarbij we de kunst van het vakmanschap gebruiken als een middel om beide te eren. We maken gebruik van gerecyclede en organische materialen en volgen eeuwenoude technieken en Javaanse tradities om zo duurzame, en kwalitatief hoogwaardige meubelen te maken. Meubels met een verhaal. De kracht van dBodhi is dat we zelf onze eigen collecties ontwikkelen en produceren. De korte communicatielijnen met onze partners zorgen voor een perfecte samenwerking waarbij snelle levertijden geen probleem zijn. Wij nodigen u graag uit vanaf 6 februari voor een kennismakingsgesprek!”