Het plaatsen van een flatscreen op een design tv-standaard is bezig aan een opmars. In steeds meer interieurs biedt een vrijstaande televisiestandaard de oplossing voor ruimtes met veel ramen of hoeken. Maar ook in situaties waarin de televisie gemakkelijk te
verplaatsen of in hoogte te verstellen moet zijn, is een tv-standaard uiterst handig.

Naast deze praktische overweging is een design standaard ook een lust voor het oog. Niet gek dus, dat steeds meer consumenten kiezen voor deze smaakvolle oplossing. Deze toenemende populariteit biedt retailers extra kansen. “Door naast meubels en accessoires ook televisie-oplossingen als crossselling product aan te bieden, verhoogt de retailer zijn kassa-aanslag. Het Nederlandse merk XTRARM biedt hiervoor een fraaie collectie tv-standaards, alsook muurbeugels. De 15 jaar ervaring van het bedrijf is terug te zien in de kwaliteit, de functie en het design van zowel de tv-standaards als -beugels. Retailers hoeven voor deze snelle extra verkoop geen voorraad aan te houden. Vandaag besteld is morgen direct bij de klant in huis”, zo meldt XTRARM.

Een tv-standaard is een stijlvolle, functionele accessoire voor in huis. Bij het (her)inrichten van een woning is de mogelijke plek van de televisie vaak bepalend voor de opstelling van de zithoek. Met vrijstaande tv-standaards wordt deze beperking weggenomen en kan de zithoek vormgegeven worden zonder compromissen. Deze ontwerpflexibiliteit levert niet alleen extra kansen voor de interieuradviseur, ook de vriendelijke verkoopprijs van de XTRARM tv-oplossingen biedt perspectief. aldus het bedrijf.

Het presenteren van XTRARM tv-oplossingen op de winkelvloer is al mogelijk bij een zeer lage investering. Een selectie tv-standaards en -beugels kunnen op een zeer beperkt vloeroppervlak of in de reeds aanwezige stijlkamers getoond worden. Online zijn eventueel de overige varianten en afwerkingen te tonen. Bij aankoop kan het gekochte product direct meegegeven worden, indien deze op voorraad genomen is. Het product kan ook direct in de winkel online voor de klant worden besteld, waarbij de klant het product de volgende dag in huis heeft.