De klassieke manier van in groepen bij elkaar komen zit er uiteraard voorlopig niet meer in vanwege het virus. Hoe het anders kan vertelt De Woonindustrie op de volgende wijze.

“Het wereldwijd verspreide Coronavirus COVID-19 beheerst al een aantal weken ons leven. Heel voorzichtig zijn wij als samenleving bij het punt aangekomen dat we vooruit kunnen en durven kijken naar een veranderde wereld. De manier van contacten onderhouden, afspreken en ook zaken doen zal niet meer hetzelfde zijn. Voorlopig kunnen wij niet meer in grote groepen bij elkaar komen om events en beurzen te bezoeken. Onze ontmoetingen zullen in het teken staan van de 1,5 m afstand samenleving.”

“Beurzen en evenementen waarbij in een kort tijdsbestek veel bezoekers bij elkaar komen zijn zeker geen vanzelfsprekendheid meer. Aan de andere kant blijft er wel de sterke behoefte om zaken te doen en te ontmoeten, maar dan in een nieuwe vorm. De Woonindustrie biedt sinds jaar en dag een permanent ontmoetingsplatform waarbij exposanten vijf dagen per week gebruik kunnen maken van hun showroom door het hele jaar heen. Deze opzet is uitstekend in te passen in de richtlijnen zoals deze zijn opgelegd door de Nederlandse overheid.”

“De Woonindustrie biedt op dit moment platform aan ruim 140 bedrijven in verschillende segmenten zoals Meubels, Verlichting, Textiel, Slapen, Woonaccessoires, Smart Home, Afbouw en Advies. Samen bieden deze bedrijven een sterk collectief dat verschillende doelgroepen ontvangt zoals; retailers (off- en online), architecten, projectinrichters en stylisten. Ook de consument is welkom om zich te laten inspireren en informeren. Wij bieden ook u de mogelijkheid om uw collectie te presenteren in uw eigen showroom in het midden van Nederland en goed bereikbaar.”

“Heeft u behoefte aan meer informatie over De Woonindustrie en de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 030 303 2700 of mail naar info@dewoonindustrie.nl. Wij informeren u graag! Blijf gezond!”