Edward Verheij (1966) treedt per 15 november aan als Corporate Communicatiemanager IKEA Nederland en wordt daarmee ook onderdeel van het managementteam. Verheij heeft jarenlange ervaring op het gebied van communicatie bij verschillende bedrijven, bureaus en instanties. Zijn laatste rol was Hoofd Corporate Communicatie Benelux van MediaMarkt. Daar was hij verantwoordelijk voor de interne en externe communicatiestrategie, woordvoering en crisiscommunicatie voor de Benelux.

Edward Verheij: “Ik ben trots om bij zo’n sterk en mooi merk als IKEA aan de slag te gaan. IKEA staat midden in de maatschappij en is actief betrokken bij onderwerpen die ook mij aan het hart gaan, zoals onder meer duurzaamheid, diversiteit en inclusie. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s bij te dragen aan de missie om het dagelijks leven thuis van zoveel mogelijk Nederlanders te verbeteren.”

Alessandra Zini, CEO IKEA Nederland: “We kijken ernaar uit om met Edward samen te werken aan het versterken van de interne en externe positionering van het merk IKEA. Zijn ervaring en professionaliteit, gecombineerd met zijn passie voor design en woninginrichting, gaan zeker bijdragen aan de toekomst van IKEA in Nederland!”