De eerste Workspace Design Show Amsterdam van afgelopen oktober was een succes. Dat nieuws komt een beetje laat, maar is hoe dan ook positief. De beurs in de RAI kende een levendige sfeer en toonde vernieuwingen op het gebied van werkplekken.

Er waren  75 exposanten met verschillende achtergronden, zoals fabrikanten en designers, met nieuwe oplossingen voor vernieuwend kantoormeubilair en state-of-the-art technologie. Het was een internationaal platform met deelnemers uit 15 landen en dat voor een eerste editie in Nederland.

Meer dan 3,000 bezoekers uit 42 landen bezochten de twee dagen in Amsterdam en zij netwerkten er op los in de RAI. Dit zorgde voor die levendige sfeer, net als het zichtbaar uitwisselen van kennis en ideeën. De show had ook Design Talks en het Occupiers Forum waar volop werd gediscussieerd. Meer dan 40 sprekers in 12 interactieve paneldiscussies per dag waarbij een keur aan onderwerpen de revue passeerde: van duurzame werkplekken tot de toekomst van office design. Het succes van deze eerste editie in Amsterdam zal dan ook zeker een vervolg gaan krijgen.