Op zaterdag 10 oktober opende Decor Amsterdam de eerste Eichholtz Concept Store in Nederland. Hiermee worden de luxe meubelen, verlichting en woonaccessoires van Eichholtz nog toegankelijker voor particulieren.

“De Nederlandse Interieur- en meubelwinkel Decor Amsterdam is de eerste Nederlandse winkelier die haar eigen invulling heeft gegeven aan een unieke Eichholtz concept store aan de Overtoom 426 in Amsterdam. De concept store kenmerkt zich door gastvrijheid en service en trekt, volgens de laatste veiligheidsstandaarden, bezoekers uit heel Nederland. Mensen komen er om nieuwe combinaties van meubels en accessoires uit te proberen, advies in te winnen of inspiratie op te doen. In de Eichholtz Concept Store wil Decor Amsterdam haar klanten de crème de la crème van interieur bieden”, aldus de leverancier uit Noordwijkerhout.

Eichholtz is sinds 1992 uitgegroeid tot toonaangevend internationaal meubelbedrijf met winkels in Parijs, New York en Milaan. Eichholtz rekent diverse (internationale) sterren als vaste klanten en is een begrip onder designliefhebbers, aldus het bedrijf. “Naast luxe meubelen, lampen en woonaccessoires, creëren de designers van Eichholtz smaakvolle interieurconcepten die bedrijven over de hele wereld hebben geïnspireerd. Met een collectie die voortdurend aangevuld en vernieuwd wordt, bieden ze eindeloze inspiratie. De Eichholtz collectie is niet stijlgebonden; dankzij haar grote variatie komt ze tegemoet aan elke smaak, van minimalistisch tot extravagant.”

Thomas Schuchard, eigenaar van Decor Amsterdam: “In de Eichholtz Concept Store hebben we de vertaalslag gemaakt naar de identiteit en doelgroep van Decor Amsterdam. In deze nieuwe winkel staat alles in het teken van de bezoeker, net als in Decor Amsterdam. Onder het genot van een drankje kan iedereen de nieuwste items van Eichholtz bekijken of uitproberen.”  Rustig overleggen kan in de Glamour Club op de benedenverdieping van de winkel. Daar is tevens een bar en home cinema voor wie ontspannen wil wachten op zijn of haar gezelschap.

Waar bij Decor Amsterdam meubels in de gewenste kleur en maat besteld kunnen worden, is bij Eichholtz alles direct uit voorraad leverbaar. Prettig voor wie niet kan wachten of snel grote aantallen nodig heeft. Alles wordt bezorgd op een datum en tijdstip naar keuze. Ook interieurdesigners kunnen bij de nieuwe Eichholtz Concept Store terecht, onder eerder gestelde voorwaarden.