Met een mededeling op de website nodigt groothandel Eleonora consumenten uit om de sfeervolle (en zeer grote) showroom in Barneveld te bezoeken. Niet om te kopen, maar om te kijken en vervolgens te kopen bij een van de vele dealers van Eleonora. Dit is een initiatief dat in andere interieurbranches (zoals bij vloeren: de centrale showroom van PPC in Wijk bij Duurstede) al langer gebeurt, maar bij meubelgroothandels nog geen gemeengoed is.

“Eleonora is al jaren lang een bekend gezicht op het gebied van interieur. Met honderden dealers in de Nederland en België is er altijd wel een plaats in de buurt waar u onze meubels kunt vinden. We vinden het belangrijk om met de tijd mee te gaan en daarom wisselen we jaarlijks van collectie. Die kunt u bekijken en ervaren in onze sfeervolle showroom in Barneveld. Hoewel wij groothandel zijn, bent u als particulier ook van harte welkom! Als u interesse hebt in een van onze producten kunnen we u doorverwijzen naar een dealer bij u in de buurt”, aldus Eleonora.

Het adres van de showroom is Albert Plesmanstraat 10 in Barneveld, de showroom is door de week geopend van half acht in de morgen tot vijf uur in de middag.