Het jaar loopt misschien ten einde, maar bij Ethnicraft zijn ze nog lang niet aan het afremmen! Ethnicraft presenteert haar allereerste buitencollectie.

Een woordvoerder: ”We zijn blij dat we onze allereerste buitencollectie kunnen lanceren. Met een combinatie van iconische ontwerpen die specifiek zijn aangepast aan de nieuwe omgeving, en een prachtig nieuw bankdesign, brengt onze outdoorcollectie de steunpilaren van massief houten vakmanschap en tijdloos design in de open lucht!”

“Organische houten vormen brengen ons dichter bij de natuur. Bochten en meer natuurlijke lijnen weerspiegelen onze omgeving. Het zijn vormen die ons bekend zijn.” Alain van Havre, ontwerper

Met een esthetische focus op tijdloosheid en structurele elegantie, combineert Ethnicraft’s eerste outdoor collectie zowel bekende als nieuwe ontwerpen.¬†Een stap in de open lucht is de iconische Bok eettafel en -stoel, samen met de Circle eettafel en de EX1 stoel. Deze populaire en herkenbare ontwerpen, zijn speciaal aangepast voor een nieuwe¬†een nieuwe omgeving.

”De Jack collectie presenteert een spannend nieuw ontwerp. Mooi vanuit elke hoek, met weelderige rondingen en vormen, biedt de Jack luxe gestoffeerd comfort en veelzijdigheid om overal van een stedelijk terras tot een landelijke tuin te genieten.”

Filmpje!