Lennart Mateboer van Eurogros is vol enthousiasme over de komende editie van het Meubelhart Beusichem: “We hebben veel gezaaid in 2023 om in de komende periode te kunnen oogsten. Achter de schermen is er namelijk veel geïnvesteerd in systemen, procedures en werkzaamheid waardoor we met name efficiënter kunnen zijn. Maar we zijn nog lang niet klaar want de volgende plannen liggen al klaar op de plank en zullen de komende tijd uitgerold gaan worden.”

Lennart Mateboer zegt over 2023: “We zijn positief en dankbaar. We hebben een prachtig jaar gehad en intern veel ontwikkeld. Veel interne digitale systemen zijn aangepakt en verbeterd. De klant zal dan niet perse direct merken, maar het maakt ons werk wel efficiënter. Onze collectie is afgelopen jaar goed ontvangen en verkocht. We zetten ons er voor in om deze lijn door te zetten.”

Versterken van herkenbaarheid
Over wat Eurogros het komende jaar van plan is zegt hij: “Naast investering in onszelf kan het samenstellen van de collectie niet achterblijven. De eerste proeven zijn al uitgeplozen en bekritiseerd door de vertegenwoordigers. Uiteraard zullen we hiervan zoveel mogelijk laten zien in Beusichem en zijn we zeer benieuwd hoe onze klant hierop zal reageren. Aan onze inkopers de schone taak om de trends van zowel de afgelopen tijd als die van de komende periode toe te voegen aan een catalogus die weer staat als een dijk, overzichtelijk is zoals men van ons verwacht en uitdaagt om ieders interesse te kunnen wekken.”

“Zo zachtjes aan zijn we ook gestart met het versterken van onze herkenbaarheid zonder dat we schreeuwerig vooraan willen staan. Dit zal de komende periode uitgewerkt worden en de eerste opzet zal dan ook op Beusichem tentoongesteld worden. Zelf zijn we hier heel erg enthousiast over omdat we op deze manier nog flexibeler kunnen zijn voor elke klant en op maat de perfecte oplossing kunnen bieden.”

“Wij merken dat de markt meer op scherp staat dan de afgelopen jaren.”

Groeien door samen te werken
Hoe ziet hij dit jaar? “Wat dit jaar zal brengen weet natuurlijk niemand en kan ook niemand voorspellen. Het enige wat we zelf kunnen doen is inspelen op de vraag die wij van onze klanten krijgen. Dit gaat ons al jaren goed af en zullen we ook altijd blijven doen. Daardoor blijven we ook zo goed samenwerken met onze klanten, blijven we laagdrempelig en blijven we ook groeien. We gaan ons weer inzetten voor nieuwe collecties. Die van 2023 is goed ontvangen en we doen ons best voor 2024. We zullen snel zien hoe de klant daar op reageert. Wij merken dat de markt meer op scherp staat dan de afgelopen jaren. Dat zullen we in de gaten blijven houden en op moeten anticiperen.”

Nieuwe kwaliteiten
“We hebben straks in het Meubelhart zoals het nu lijkt een preview van items van de nieuwe collectie. Leveranciers en transport moeten meewerken maar het eerste zou net voor de beurs bij ons moeten binnenkomen. Een aantal nieuwe kwaliteiten maar ook veel dessins die aansluiten bij de trends van 2024.” Over de rol van het Meubelhart voor Eurogros zegt Lennart: “De bezoeker past heel goed bij Eurogros. Voor ons mooi moment om een zeer uitgebreide collectie live aan onze klant te laten zien en we nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen!”

Meubelhart Beusichem 2024: aantrekkelijk totaalaanbod voor het middensegment: Oost West, Beusichem best

Op 29 en 30 januari en 5 en 6 februari vinden de voorjaarsdagen plaats van het Meubelhart Beusichem. Een inkoopmoment bij uitstek voor woonwinkeliers uit het middensegment van de markt. De exposanten zetten weer hun beste beentje voor en tonen hun nieuwste modellen en collecties in zitmeubelen, kasten, relaxfauteuils, tafels, (eetkamer)stoelen, bedden en andere producten voor het interieur. Het Meubelhart is en blijft het vertrouwde adres voor het bekijken en inkopen, de twee maandagen en dinsdagen zijn nog steeds data die in de agenda van iedere woonwinkelier en andere interieurspecialisten genoteerd staan.

Deze editie kunt u weer inspiratie opdoen en de nieuwste collecties en modellen bekijken en inkopen bij topbedrijven als Eurogros, Hjort Knudsen, Koopmans Meubelen, Wildeboer & van de Weide (W&W), Sit Design, Mecam, NeoStyle, Van der Drift Meubelen, Lenselink Furniture, Vilmers en Zitform, New Ambiance / JC Living, Wiemann, RV Design en Beside Rugs. Zoals gebruikelijk wordt de inwendige mens niet vergeten in het Meubelhart en kunnen de bezoekers rekenen op winterse traktaties tijdens het inkopen voor het voorjaar.

Als extra attentie krijgen de bezoekers aan het Meubelhart Beusichem per exposantenhal een borrelplankje met lekkernijen aangeboden ter herinnering aan hun bezoek tijdens de voorjaarsdagen.