Online aanwezigheid is een must, maar hoe val je op als lokale ondernemer? Corona heeft de digitale mindset van de consument versneld en online zichtbaarheid voor winkeliers is belangrijker dan ooit. Alleen de concurrentie aangaan om lokaal gevonden te worden, met grote platformen als Google, is een enorme uitdaging. Euretco Wonen biedt een digitaal platform die in deze klantbehoefte voorziet, met websites voor alle lokale wonen en slapen ondernemers.

 

Online zichtbaarheid: belangrijk

Het is essentieel dat de boodschap die de fysieke winkel uitdraagt ook professioneel en 1-op-1 online overkomt. De ondernemer krijgt de beschikking over een compleet ingerichte ondernemerswebsite, gericht op lokale online vindbaarheid met product content en artikeldata.

Saskia de Römph, Productowner Online Euretco Wonen, “We blijven de ondernemerswebsite continue ontwikkelen. Recent hebben wij onze leden nog geïnformeerd over een uitbreidingsmogelijkheid voor het ondernemersplatform, namelijk de mogelijkheid om een showroom outlet/opruiming pagina toe te voegen. Uit testen bleek namelijk dat deze extra functionaliteit voor een verhoogde zichtbaarheid zorgt en daarmee meer online consumenten trekt. Tegelijkertijd wordt zo ook de showroom mooi opgeruimd. Win, win!”