Buitenmeubels en accessoires voor outdoorleven staan centraal in de nieuwe Formland-hal, die geheel gewijd is aan de thema’s terras, bos, strand en heide. In dezelfde hal bevindt zich het eetgedeelte, dat hoge verwachtingen creëert bij exposanten tijdens de Formland Autumn-editie van dit jaar. De beurs vindt plaats van 20-22 augustus 2023 in MCH Messecenter Herning, Denemarken.

Kronkelende paden, eetbare landschappen, gelaagde verlichting, ontspannende waterpartijen en buitenruimtes voor kinderen, slapen, gezelligheid, kantoor, fitness, wellness en koken behoren tot de populairste outdoortrends van dit moment – en ze staan allemaal in de schijnwerpers ​​in Formlands nieuwe buitenhal, die dit jaar voor het eerst op Formland Autumn voorgesteld wordt.

Hier stellen exposanten zoals HAY en Louis Poulsen de nieuwste voorbeelden van verfraaiende elementen voor de tuin en het buitenleven in het algemeen tentoon. “We hebben een uniek tentoonstellingsuniversum gecreëerd waarin we de Deense natuur naar binnen halen in de vorm van elementen uit bos, heide, strand en zee. De verlichting in de hal gaat van dag naar nacht naarmate de projecties op de schermen in de ruimte van expressie veranderen. Over het algemeen is de hal een illusie van het buitenleven en werken we met de zintuigen smaak, zicht, geur, tastzin en gehoor”, zegt Charlotte Hedegaard Johannesen, hoofd Ontwerp bij Formland, die de nieuwe buitenhal ontwierp. De inhoud van de zaal, samengesteld door trendexpert Mads Arlien-Søborg, omvat naast de tentoonstelling een aantal workshops en diverse andere activiteiten.

In dezelfde hal bevindt zich het eetgedeelte en de exposanten in dit gebied hebben hooggespannen verwachtingen voorafgaand aan de beurs. “We verwachten dit najaar enthousiaste klanten te ontmoeten die onze merken willen promoten en bovendien is het onze ambitie om via de beurs onze manier van werken met de vierkante meters in de winkels uit te dragen. We kijken ernaar uit om te laten zien hoe sterk en overtuigend we onszelf kunnen presenteren”, zegt Michelle Bergø, Sales Director bij Rosendahl Design Group, en onthult wat de bezoekers mogen verwachten: “We stellen een inspirerend universum voor dat de parameters van de kersttafel uitdaagt, of je nu de overvloedig fantasierijke of de minimalistische kersttafel verkiest. We lanceren nieuwe producten, die elk hun eigen kleine universum hebben en die in een prachtige omgeving worden voorgesteld.”

Michelle Bergø benadrukt dat je als exposerend bedrijf op Formland een breed scala aan klanten bereikt – en dat de beurs ervoor zorgt dat Rosendahl Design Group haar acht merken op een overtuigende manier kan voorstellen. Formland Autumn 2023 vindt plaats van 20-22 augustus 2023 in het MCH Messecenter Herning in Denemarken. 

formland.dk