De anderhalve meter economie stelt nieuwe eisen aan de werkomgeving. Hoe geeft u invulling aan de Covid-19 maatregelen? Hoe realiseert u een anderhalve meter kantoor? Deze en andere vraagstukken staan hoog op de agenda bij veel organisaties, aldus kantoorinrichter Gispen.

Het bedrijf uit Culemborg: “Samen met onze klanten kijken we naar de uitdagingen en effecten van de huidige en toekomstige situatie. Honderden relaties uit overheid, bedrijfsleven, zorg en onderwijs reageerden op ons onderzoek naar de invloed van het coronavirus op op de werkomgeving. Vrijwel allemaal (81%) geven zij aan dat hun werkomgeving er na het versoepelen van de overheidsmaatregelen niet hetzelfde uit zal blijven zien.” De resultaten van het onderzoek kunnen aangevraagd worden bij Gispen: www.gispen.com/nl/het-nieuwe-samenwerken

“Hoe realiseert u een anderhalve meter kantoor? Bijvoorbeeld met nieuw meubilair voor ongestoord videobellen of afscherming met PEXX transparante schermen. SAMEN kijken we naar oplossingen om het risico van besmetting zo klein mogelijk te maken. Aangepaste producten en nieuw ontworpen meubilair kunnen u helpen bij de herindeling van uw anderhalve meter kantoor.” Op de foto een voorbeeld van de PEXX schermen.