Handige interieurman Frank Versteeg maakt kapitaalklappers met ‘doorsnee vastgoed’: ‘Besparen nergens op!’

Interessant artikel bij de collega’s van Quote. Handige interieur- en vastgoedjongen Frank Versteeg maakt van op het eerste gezicht doorsnee rijtjeswoningen ware miljoenenknallers. Best knap, vinden wij, en dus vroegen we hem naar zijn geheim. Of slimme trucs: ‘Je moet zorgen voor een stukje magie.’

Frank Versteeg is van vele markten thuis. Ooit hoofdverkoper bij Oger, waar hij menig vaste klant van nu in maatpak hees, nu lekker aan de interieurweg aan het timmeren, polijsten en finetunen met zijn The Grand Interior, waarover we hem úitgebreid spraken voor de Woonspecial (die u hiér bestelt!).

Liefde is… samen vastgoed

Maar Versteeg is ook zo iemand die in vastgoed grote kansen ziet en nog grotere klappers maakt. Zo schreven we eerder al over de op het eerste gezicht doodnormale doorzonwoning in Oud-Zuid die hij samen met zijn vriendin, waarmee hij gezellig in het vastgoed is gedoken, kocht. Hij goot er zijn sausje overheen en deed z’n ding – of zijn trucje, komen we zo nog op terug – en ta dááá… Voor het dubbele werd het verkocht: €2,7 miljoen. Komt ook deels door de locatie, vergoelijkt hij bescheiden, maar vooruit: Versteeg heeft een bouwteam van aannemer tot uitvoerder om zich heen verzameld, waarmee hij van elk aangekocht huis ‘een herkenbaar The Grand-concept’ maakt, ‘dat perfect past bij degene voor wie we het huis zien.’ Om het vervolgens voor dikke knaken aan diegene te verkopen, die het ook ziet. In een notendop zijn succesformule.

Lees hier verder.