Graag willen wij als de Mecam-group iedereen op deze manier een hart onder de riem steken.

Het betreft een onzekere tijd waarbij de gehele detailhandel hard wordt geraakt. Van de ene op de andere dag blijven de klanten weg en dit heeft grote gevolgen voor iedereen. Wij, als de Mecam-group en DFM blijven eraan werken om in ieder geval ondersteuning te bieden en uiteraard door te produceren en te leveren waar mogelijk. Op dit moment lopen de leveringen van de DFM artikelen gewoon door met onze gebruikelijke levertijden. Wat betreft onze productie in België zijn we genoodzaakt geweest om deze voor een bepaalde tijd stop te zetten i.v.m.maatregelen die door de Belgische overheid zijn opgelegd, inmiddels kunnen we aangeven dat deze weer is opgestart in week 17. Op dit moment wordt er productie ingepland tot eind Mei voor zowel Mecam als Neo-style artikelen. Daarbij staan we continu in contact met onze toeleveranciers en houden we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Uiteraard hopen wij net als iedereen dat er binnenkort minder maatregelen nodig zijn en langzamerhand het leven op een normale manier doorgang kan vinden. Hopelijk kunnen we dit moment snel verwelkomen zodat de gehele branche weer vooruit kan. Tot die tijd wordt er veel gevraagd van de ondernemers op het gebied van ondernemerschap, creativiteit, innovatie, en positiviteit om toch de consument te bereiken en deze binnen te krijgen in de winkel.

Wij zijn van mening dat op langere termijn mensen toch weer gaan proberen hun oude ritme en invulling aan het dagelijks leven op te pakken en zo ook de weg naar de winkels weer te vinden. Samenwerking tussen overheidsinstanties, plaatselijk gezaghebbendenen de detailhandel is hard nodig om hier op een nieuwe manier invulling aan te geven aangezien het onbezorgde en vrijblijvende hier bijna volledig in is verdwenen.

Namens de volledige Mecam group en DFM heel veel sterkte in deze tijd en blijf gezond.

 

Over Mecam

De collectie van Mecam bestaat uit kwalitatieve en comfortabele bankstellen en fauteuils voor een grote doelgroep. Eigentijds klassiek tot modern in stof of leder. Daarnaast maakt de vele mogelijkheden per model Mecam tot een belangrijke partner op de werkvloer.

Over DFM

DFM collectie, onderdeel van de Mecam groep via agentuur Ligna, staat voor een eigentijdse collectie zitmeubelen in verschillende stijlen met een grote keuze in bekleding en elementen. Alles is op commissie basis leverbaar met vlotte levertijden. Een vertrouwd adres voor betaalbaar zitcomfort.