Headlam kijkt tevreden terug op de door haar georganiseerde Adventure Tour. ”Nieuwe producten, lekker eten, zonnetje en heel veel blije gezichten. De perfecte cocktail voor een geslaagde dag.”

”Maandag was het zover, de start van onze Headlam Adventure Tour! Het was een mooi avontuur. Op ons hoofdkantoor in Zutphen was van alles te beleven. Onze leveranciers Belysse, Bostik, Estillon, F. Ball, Maestro, Multisol, Unifloor presenteerden op verschillende plekken hun nieuwe producten en gaven op elke vraag een uitgebreid antwoord.”

In de omgeving van Zutphen werd de Adventure Tour per E-Chopper vervolgd: een tour langs twee van de acht mooie kastelen die hier rondom Zutphen staan met onderweg enkele stops. Bij de eerste stop stond leverancier Gerflor klaar om je de nieuwste producten te laten zien. Er was een voorbeeld van de nieuwste visgraat vloer zodat je die gelijk kon voelen en zien. Bij de tweede stop stond leverancier COREtec. Hier werd alles verteld over de Stair Expert, een systeem voor het renoveren van trappen.

”Met deze app en online platform kun je eenvoudig de trap inmeten en bestellen. De trapdelen worden op maat geleverd en hoeven alleen te worden verlijmd. Dankzij Stair Expert installeer je een COREtec trap in enkele uren, zonder dure tools of expertise & zonder risico op vergissingen.”

In de middag stond er een heerlijke Mexicaanse lunch klaar. Van quesadillas tot nachos.

Headlam maakt van de gelegenheid gebruik haar leveranciers te bedanken voor een geweldige dag.

 

Aftermovie