Na een mooie start met de eerste beursdeelname van 2022 bij Material District staat Cooloo de komende weken op maar liefst drie evenementen in binnen en buitenland. Vakbeurs Facilitair in Utrecht, Collectible Design in Brussel en natuurlijk de Salone del Mobile in Milaan.

Met zijn baanbrekende concepten, technologieën en mogelijkheden trekt Cooloo veel aandacht van de internationale designwereld. Daarom is in samenwerking met architect en ontwerper Paul Cournet is de entree van het Espace Vanderborght omgetoverd tot een circulaire expo op basis van Cooloo’s nieuwste duurzame meubelschuim op basis van recyclede tennisballen. Dit is onderdeel van Collectible “The fair for 21st-century design”.

Op de tweede verdieping is een Cooloo Campari lounge ingericht om comfortabel een drankje te kunnen drinken. De beurs vindt plaats van 20 tot en met 22 mei in het centrum van Brussel.

Van 8 tot en met 10 juni vind je Cooloo op hét vakevenement voor werkplekken in de Jaarbeurs in Utrecht. Daar zullen wij laten zien hoe hergebruik, refurbishment én recycling samen komen op een esthetische, duurzame en economische manier.

Onze expo is te zien op stand 11.5.19 en daarnaast kan je van een warme drank genieten zittend op Cooloo meubilair bij het koffieplein. Registeer jezelf via deze link. Registratie Vakbeurs Facilitiar