Tijdens de tweede editie van de Dutch Interior Days presenteren de merken Eleonora, By-Boo, Sevn en Mattz, in samenwerking met MONDiART en Key West Bedding hun collecties. Hét moment voor het inkopen van de nieuwe collecties! De Dutch Interior Days vinden, van 27 januari tot en met 25 februari, plaats in het Dutch Interior Experience Center in Barneveld.

4 merken, 2 partners
Eleonora, By-Boo, Sevn en Mattz vallen sinds vorig jaar onder één algemene noemer, Dutch Interior. Vier opzichzelfstaande merken die elkaar versterken en aanvullen. Waar de collectie van Eleonora staat voor de trend van vandaag en morgen, staat die van By-Boo voor onderscheidend, eigenwijs en niet in een hokje te plaatsen. Sevn is hét merk voor het on demand samenstellen van jouw ideale bank. En Mattz verwelkomt je graag in zijn wondere wereld van antiek en reproductie met een voorliefde voor Azië. Vorig jaar namen ook MONDiART en Key West Bedding hun plaats in het Experience Center in. Voor kunst en decoratie ben je bij MONDiART aan het goede adres. Geïnspireerd op de wereld en gemaakt in Nederland. Key West Bedding is dé leverancier van boxsprings, matrassen en toebehoren. Met een scala aan verschillende merken met ieder zijn eigen boxsprings zijn de opties eindeloos. In stijl genieten van een goede nachtrust is gegarandeerd.

 

Dutch Interior Days
Tijdens de Dutch Interior Days worden de nieuwste collecties gepresenteerd aan klanten. Van 27 januari tot en met 25 februari is het mogelijk om als klant tijdens een een-op-eenafspraak de nieuwe collecties te bewonderen en te genieten van de welbekende Dutch Interior gastvrijheid. Voor winkeliers is dit hét moment voor het inkopen van deze nieuwe collecties.
“Waar de Dutch Interior Days voorheen tijdens twee opeenvolgende dagen werden gehouden is er nu, voor de tweede keer op rij, gekozen voor het spreiden van de afspraken over een hele maand. In eerste instantie is deze manier geboren uit noodzaak. We moesten op zoek naar een manier die bij de huidige omstandigheden past. Een hele fijne bijkomstigheid is dat nu alle afspraken een-op-een zijn waardoor er echt aandacht is voor elkaar”, aldus Arno van Aken, commercieel directeur Dutch Interior.

 

 

Collecties
In de spring/summer 2022 collectie staan organische vormen, aardetinten en creaties geïnspireerd op de natuur centraal. Glaswerk, marmer, aaibare stoffen en hout zien we veel voorbij komen. Vertaald naar de woonstijlen New Basic, Eleganza, Industrial en Scandinavian is er voor ieder wat wils. De uitgebreide collectie van MONDiART sluit naadloos aan op deze trends. Blend de kunst subtiel in je interieur of ga voor een echte eyecatcher. Ook de slaapkamer komt niks tekort als het gaat om trends. De boxsprings van Key West Bedding zijn verkrijgbaar in zowel trendy als tijdloze kleuren en materialen.

Experience Center
Na het presenteren van de collecties aan klanten is het Experience Center weer geopend voor particulieren. 6 dagen per week kun je hier inspiratie opdoen, de volledige collecties van de merken bekijken, stoffen voelen, plaats nemen en genieten. ”Het Experience Center is ingericht om de winkelier en particulier te laten beleven waar de collecties voor staan, kwaliteit.”

Waar? Experience Center van Dutch Interior

AdresAlbert Plesmanstraat 10
3772MN Barneveld

Wanneer? 27 januari tot en met 25 februari