Hml Beddingpresenteert een nieuwe boxspring en stelt dat de nieuwe slaapkamerstijl Zacht & Organisch¬†volledig aansluit bij de trends van dit moment. ”Door de zachte pasteltinten ontstaat er een serene rust in de slaapkamer. Als basis is gekozen voor een neutrale beige tint die prachtig blendt met kleuren als pastelgroen en lichtroze.”

Wat maakt deze boxspring uniek?
Het hoofdbord en de stofcombinatie maken deze boxspring naar eigen zeggen van de fabrikant ‘een ware eyecatcher’. ¬†Hoofdbord Poco kenmerkt zich door de lichte buiging links en rechts. Hierbij is gekozen voor de ivoorkleurige stof 101 Ivory op het voorpaneel in combinatie met de stofkleur 017 Magnolia voor de rest van de boxspring. Deze subtiele twist geeft de boxspring extra souplesse.

Zacht & organisch interieur
”De laatste jaren zien we steeds meer natuurlijke materialen terug in het interieur. Zo ook in de slaapkamer. Deze stijl sluit hier perfect op aan met de gekozen styling. Materialen zoals hout, katoen, linnen en wol zijn mooi verweven in de omgeving, wat de boxspring extra in zijn kracht zet. De organische stoffen en kleuren geven het geheel een zachte touch, zonder afbreuk te doen aan het unieke karakter van deze boxspring.”