The Home Factory heeft de prestigieuze Property Award 2021, in de categorie Interior Design Private Residence Nederland, gewonnen. Met haar interieurontwerp, voor een woning in de voormalige Utrechtse Lubro broodfabriek, wist zij de internationale jury te verrassen. Grote namen, zoals Marcel Wolterinck, Eric Kuster en Kabaz, werden voorgaande jaren bekroond met deze wereldberoemde prijs.

European Property Awards 2021

Jaarlijks worden de beste vastgoed-, interieur- en architectuurprojecten in Europa bekroond met een European Property Award. Voordat deze European Awards worden uitgereikt, beoordeelt een onafhankelijke jury, bestaande uit tientallen internationale vakexperts, welke projecten nationaal winnen. In het nieuwe jaar worden de nationale winnaars opnieuw beoordeeld voor een Europese of Internationale award.

Portfolio The Home Factory

De Londense commissie van de European Property Awards is door de publicatie van het Lubro project in een woonmagazine bij The Home Factory terechtgekomen. Het verzoek om een portfolio over dit project in te dienen heeft The Home Factory met beide handen aangegrepen. Het portfolio — een flink boekwerk met de schetsen, het ontwerp, achtergrondverhaal, materialen en foto’s van de realisatie — voldeed aan de vele eisen en heeft de vakjury omvergeblazen. Het porfolio is beoordeeld met maar liefst vijf sterren.

Het prijswinnende project

Het project betreft een woning in de voormalige Lubro broodfabriek in Utrecht. Een herenhuis waar alleen de buitenmuren een vast gegeven waren en wat verder door The Home Factory aan de binnenkant geheel naar wensen van de klant is ontworpen en gerealiseerd. Het ontwerp bestaat uit de indeling, woonstijlbepaling, kleuren- en materialenplan, maatwerkmeubelen én een lichtplan. Het resultaat? Een ruime leefkeuken, woonkamer en werkkamer met een vide, een prachtige slaapkamer met badkamer en-suite en inloopkast. Een volledig interieur op maat met een industriële look & feel op een warme, sfeervolle en luxe manier. Het ontwerp zit vol eye-catchers waar de ruim acht meter hoge plantenwand er één van is.

Kroon op het werk

Eigenaresse van The Home Factory, Bianca Mookhoek, is na een carrière in de keukenbranche, The Home Factory begonnen.

Bianca Mookhoek

Ondertussen bestaat het bedrijf twaalf jaar en heeft zij samen met haar team al vele interieurprojecten door heel Nederland mogen realiseren. The Home Factory ontwerpt voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Door creatief ontwerpen maken zij wonen en werken bijzonder. De Property Award is een prachtige onderscheiding en voor The Home Factory en écht een kroon op hun werk.