Kasteel Groeneveld is op 2, 3, en 4 september opnieuw het decor voor Hollandsch Slapen. Dit event met leveranciers uit de slapenbranche vindt eenmaal per jaar plaats en zoekt altijd een bijzondere locatie om de matrassen, boxsprings, ledikanten,  beddengoed, techniek en meer te presenteren.

De buitenplaats Kasteel Groeneveld is gebouwd in de 18e eeuw en maakt onderdeel uit van een 130 ha groot, bosrijk landgoed. Het is gelegen pal naast de A1 in Baarn.

Nieuwe deelnemer van het event is Auping, daarmee wordt de naam Hollandsch Slapen verder onderstreept.

De overige 13 deelnemers zijn: Avek, Beddinghouse, Dommelin, Ducky Dons, Euretco, Gebroeders Jonk, Hilding Anders, Kuperus, Mahoton, M-Line, Norma en TexelWool.

Hollandsch Slapen is gericht op de toonaangevende vakhandel op het gebied van slapen, en dan zowel op de ondernemers als de medewerkers. Zij zijn van harte uitgenodigd om naar deze bijzondere locatie af te reizen. Zoals mag worden verwacht presenteren de deelnemers tijdens Hollandsch Slapen weer vele noviteiten. Om de bezoeker scherp te houden staat iedereen op een andere plek en zijn er nieuwe accenten aangebracht.

Daarnaast biedt Hollandsch Slapen prettige contacten, lekkere koffie, hapjes, lunch, en op maandagavond een heerlijk diner. Lichte vormen van entertainment zullen het verpozen op alle dagen hogelijk veraangenamen. Op de maandagavond 3 september zal een bekende artiest buiten in de tuin een spetterend optreden verzorgen.

Aanmelden voor het event kan alvast online: www.hollandschslapen.nl