Interior Business heeft de afgelopen week weer veel kilometers gemaakt. We bezochten de Grand Opening van Richmond, de huisshow van Tower Living, de jubileumshow van Sit Design en de gezamenlijke huisshow van Nijwie, Het Anker, Key West Bedding, Masterlight en MondiArt in Druten. Via de socials deden we live verslag. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Jubileum

Sit Design hield op 9 april de Jubileumshow in de eigen showroom in het Meubelhart Beusichem. De onderneming bestaat veertig jaar en dat wilden ze niet ongemerkt voorbij laten gaan. Sander Blaauwendraad en Samien Blaauwendraad protesteerden enigszins om te poseren voor de foto, maar stemden gelukkig toch toe: met grote glimlach!

Renew

In Nijmegen hield Tower Living de huisshow. Zij introduceerden hun collectie Renew. Eigenaar Jan Merkus verzorgt de rondleiding voor Interior Business. Hij begon het rondje op de bovenverdieping van de showroom, die alles bij elkaar zo’n twintig verschillende stijlkamers telt, een stoelenstudio en de presentatie van Renew. Meer over Renew lees je in Interior Business Magazine. Klik op de onderstaande foto voor een diapresentatie.

One-stop-shop

De gezamenlijke huisshow van Nijwie, Le Chair en Meubelindustrie Het Anker was op 8, 9 en 10 april in de showroom van Het Anker in Druten. De bedrijven bundelden opnieuw hun krachten in een sfeervolle presentatie. Nieuwe partners voor deze huisshow waren Key West Bedding, Masterlight en last minute ook MondiArt, die er debuteerde met het distributeurschap van het merk FS Home. Deze gezamenlijkse huisshow is een ‘one-stop-shop’ voor de detaillist. Gastvrije setting, indrukwekkende showroom en mooie presentaties van alle partijen.

 

 

Hapjes, drankjes en ballonnen

Het nieuwe pand van Richmond Interiors in Obdan is nu dan écht geopend. De feestelijke opening vond plaats op 5 april. De showroom, kantoren en magazijn zijn voortaan op Butter 17 te vinden. De showroom was sinds begin december al op deze locatie te vinden. Op maar liefst 1500m2 vind je 15 sfeerkamers ingericht in verschillende stijlen, van landelijk tot industrieel. Richmond Interiors is de leverancier van eigentijdse landelijke meubelen en woonaccessoires. Behalve de hoge kwaliteit staan de collecties van Richmond Interiors garant voor een warme en sfeervolle uitstraling. Alle meubelen worden in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Naast een aantal bestaande klassiekers worden jaarlijks nieuwe collecties toegevoegd.