Vandaag, woensdag 13 april, is de derde en laatste dag van de huisshow van het Anker in Druten. Naast de gastheer zijn hier de nieuwste collecties te zien van MondiArt, ICCOON, Masterlight, Nijwie Le Chair en Releazz. Een aanrader!

De 6.000 vierkante meter grote showroom van het Anker biedt alle ruimte om kennis te maken met de nieuwste series van de deelnemers. Blikvangers zijn, bijvoorbeeld, de nieuwe modulaire bank Wilson van Het Anker met onderdelen die in verschillende opstellingen kunnen worden geplaatst. Een foto van de Wilson ziet u hieronder.

MondiArt verrast met prints op velours die superscherp zijn en akoestisch werken, zeker met een extra akoestisch paneel er achter. Een voorbeeld ziet u hieronder.

Masterlight signaleert een opkomst van de combinatie van glas met hout, naast de metalen armaturen. De verlichtingfabrikant verrast met bijpassende bijzettafels in verschillende afwerkingen in drie formaten. De bladen kunnen verwisseld worden. Een voorbeeld hieronder.

Nijwie Le Chair borduurt voort op de collecties die in Brussel afgelopen najaar zijn geïntroduceerd, zoals de succesvolle aluminium bijzettafels. Nieuw is onder andere de Carving serie kasten met fraai bewerkte deuren. Een voorbeeld ziet u hieronder.

ICCOON blijft garant staan voor bijzondere tafels zoals dit model hieronder, opgebouwd uit houten stokken en een glasplaat.

Releazz is specialist in relaxfauteuils. Een voorbeeld van hun opstelling in Druten ziet u hieronder.

Al met al genoeg redenen om vandaag nog langs te gaan bij Het Anker in Druten. De showroom is geopend van 9:00 tot 21:00 uur. de catering is uitstekend en de deelnemers staan klaar om u uitgebreid te woord te staan! Een uitgebreid (beeld)verslag, inclusief een toelichting van Jeffrey Koster van Het Anker op deze huisshow, ziet u in een komende uitgave van Interior Business Magazine.