MDXL Project & Interieur is het een ééndaags vak-evenement gericht op de toenemende behoefte van interieurbedrijven om de groeiende projectmarkt te betreden. Een initiatief om vraag en aanbod met elkaar te verbinden op één inspirerende locatie: De Woonindustrie,
hét B2B inkoopcentrum voor de woonbranche. MDXL is maatwerk voor architecten, inrichters en adviseurs.

Deze unieke dag met een interessant programma en inspirerende sprekers staat in het teken van ontmoeten, netwerken en zakendoen.

In samenwerking met zo’n 200 Nederlandse en internationale interieurmerken worden de nieuwste ontwikkelingen en producten op gebied van interieur en ontwerp getoond. Een breed aanbod op gebied van diverse disciplines waaronder meubelen, verlichting, design, afbouw, vloerbedekking, (zorg-) bedden, domotica, office- en projectmeubilair.

Ontmoet vakgenoten, fabrikanten, agenten en importeurs zoals Interstar, Havee, Infiniti Design, Metaform, Conde House, Studio Bac, Cartel Living, Lucide, Bree’s New World, Tarkett, Ztahl by Dijkos, Mobitec, Leoxx, Rockfon, Astrimex, Dockfour, PMP Furniture, Dôme Deco, EGLO Verlichting, ABB, Busch-Jaeger, Geberit, BKS Meubelen, Unlit en Passe Partout.
Op deze dag hebben we een aantal interessante sprekers, waaronder

  • Natascha Griffioen

Natascha is Managing Director bij de Projectgroep, een projectinrichter gespecialiseerd op het gebied van hospitality, recreatie en kantoren.
Na diverse jaren operationeel als Hospitality Professional te hebben gewerkt, heeft zij haar ervaring vervolgens als project- & procurementmanager in kunnen zetten bij het development team van een mooie hotelketen. Vanuit die rol heeft zij meerdere hotels en resorts in binnen- en buitenland mede mogen ontwikkelen. Op 25 april a.s. vertelt zij meer over de Do’s & Dont’s en na afloop van de presentatie beantwoordt Natascha je vragen.

  • Arne Lubbers

We hebben Arne, oprichter en eigenaar van start-up Unlit, weten vast te leggen vooreen presentatie over zijn product Unlit Studio:
3D visualisatie software, gebaseerd op gametechnologie, voor de interieur- en vastgoedbranche. Waar eerder het maken van een 3D tekening vele uren kostte kun je met Unlit Studio eenvoudig en supersnel, eventueel met een klant aan tafel, 3D tekeningen maken en aanpassen.
Arne is gedurende de dag aanwezig om zijn product in de praktijk te laten zien. We nodigen je van harte uit om langs te komen.