De beddenlijn van zanger, stylist en kapper Roy Donders is vorige week feestelijk onthuld. Het speciale bed is exclusief via DekbedDiscounter.nl te bestellen en kan geleased worden. Het bed van de bedenker van de huispakken heeft een velour vintage stof en is in de kleuren zwart, zilver, cappuccino en champagne verkrijgbaar bij “de grootste online beddenwinkel van de Benelux”, aldus de aanbieder.

Voor de populaire Brabander was het ontwerpen van een bed een compleet nieuwe uitdaging. “Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Ik heb me daarom laten adviseren door specialisten en zo is er een fantastisch bed ontstaan waar je heerlijk op slaapt, maar dat er eveneens fantastisch mooi uit ziet.” Onder de eerste tien klanten die de boxspring aanschaffen zal een speciale meet & greet worden verloot, waarbij Roy Donders hoogstpersoonlijk het bed komt afleveren en testen.

Dekbed-Discounter.nl is, naar eigen zeggen, met 2000 tot 3000 orders per dag de grootste webshop in beddengoed van de Benelux. De omzet in 2018 was ongeveer 40 miljoen euro. Op het kantoor in Gouda werken ongeveer 50 personeelsleden. Dekbed-Discounter.nl was een van de snelst groeiende websites in de Twinkle 100 van 2018. De webshop onderscheidt zich, naar eigen zeggen, met goede service, snelle levering, veilig en achteraf betalen. In juni 2018 werd ook Boxspring Lease gelanceerd, waar sindsdien al tienduizenden mensen gebruik van hebben gemaakt. In 2019 werd daar Banken Lease aan toegevoegd. Dekbed-Discounter.nl heeft recent ook de aanbiedingensite Koopjedeal.nl overgenomen.