De vakantie zit er bijna op. Er is nog nét genoeg tijd om je (thuis)kantoor een stevige upgrade te geven. Met een functionele en stijlvolle werktafel gaat gefocust werken en deadlines halen net iets makkelijker. De home desks van Skovby zijn fijn om aan te werken en mooi om naar te kijken. Ideaal als je je werkplek hebt ondergebracht in een hoek van de woon- of slaapkamer.

De nieuwe Skovby-tafel #104 is een echt werkpaard. Tijdens de kantooruren passen je laptop en paperassen er perfect op, voor een comfortabele werkdag. Woon je compact? Deze home desk doet ook dienst als eettafel voor 4 tot 6 personen! Je vouwt de tafel uit in één vloeiende beweging, dankzij een vernuftig uitklapsysteem geïnspireerd door antieke tafels.

Wanneer de tafel uitgeklapt is, is het beslag zichtbaar, wat zorgt voor een edgy, industriële vibe. Die aandacht voor details is typisch voor Skovby. Het tafelblad met afgeronde hoeken en de afgeronde poten maken de klassieke uitstraling van de tafel toch herkenbaar Scandinavisch. Ook als decoratieve consoletafel is de #104 een blikvanger. Deze multifunctionele tafel transformeer je tot de tafel die je nodig hebt, voor elke activiteit en elk moment in je leven. De tafel heeft massief houten poten, een blad van fineer of laminaat én herbergt ook nog een geheim opbergvak.