Tijdens de exposantenborrel na de eerste dag van de Interieur Collectie Dagen 2023 in Gorinchem maakte beursorganisator Easyfairs bekend dat de beurs vanaf volgend jaat een nieuwe naam, een nieuw logo en een nog meer op het totaalinterieur gerichte branding krijgt.

Mascha de Bruin, beursdirecteur van deze grootste Nederlandse vakbeurs voor vloeren, raamdecoratie, wandbekleding en stoffen: “Vanuit de bezoekers kregen we steeds vaker te horen dat de beurs in de uitstraling naar buiten toe vrij gesegmenteerd naar productgroep overkwam terwijl we juist een totaalaanbod aanbieden in Gorinchem. Dit heeft ons doen nadenken en na rijp beraad hebben we gekozen voor de roepnaam die de beurs vanaf het eerste uur heeft als nieuwe benaming om zo de onderlinge samenhang tussen de diverse productgroepen nog meer te benadrukken. De afkorting INCODA is daarom vanaf 2024 de officiĆ«le naam van de beurs met de oorspronkelijke naam Interieur Collectie Dagen voluit geschreven als ondertitel.”

Deze subtiele naamsverandering wordt ondersteund door een nieuw logo met als voornaamste steunkleur een stijlvolle trendkleur van 2024: algengroen. Mascha: “Met de naam INCODA willen we ook de beelden die we communiceren nog meer laten getuigen van het totaalconcept voor het interieur dat deze beurs aan de vakbezoekers biedt. Ons eerste beeld (zie hierboven) is een visuele samenvatting van alle productgroepen die vertegenwoordigd zijn tijdens de INCODA en die samen een herkenbaar totaalbeeld geven van het moderne interieur.”

De beurs is op maandag geopend van 10-21 uur en op dinsdag van 10-17 uur. Kijk voor het volledige programma van de beurs en voor informatie over de exposanten op incoda.nl