Tijdens de komende editie van de Interieur Collectie Dagen (InCoDa) in Gorinchem (24 tot en met 26 september in de Evenementenhal) staan er diverse leveranciers van behang op de beursvloer. De organisatie toont op de site een voorproefje van wat er te zien zal zijn aan behang in september.

“De afgelopen twee maanden heeft iedereen veel inspiratie kunnen opdoen en de voorjaarstrends en trendkleuren in prachtige presentaties gezien tijdens verschillende events. Naast de bekende kleuren van het jaar 2023 Wild Wonder, Viva Magenta, Vining Ivy, Faded Terracotta, Citrona, Tar en Hazy zijn er ook veel trends in materialen, kleuren en patronen die doorvertaald zijn in de nieuwste behangcollecties. Team Interieur Collectie Dagen vroeg verschillende deelnemers binnen de productgroep ‘behang’ welke collectie niet gemist mag worden in de winkel of in de aankomende projecten.”

Er zijn voorbeelden te zien van onder andere Arte (foto hierboven), nieuwkomer op de beurs Calcutta Home Fashion Group (foto onder de inleiding) en Texdecor.nl/casadeco (foto helemaal bovenaan).

Alles is hier te zien en te lezen: www.interieurcollectiedagen.nl/behang-van-het-jaar-2023/