Design District 2024 zit er op! De aanloop naar de 21e editie van Design District was spannend, want de 3e hal met de hoge stellages bleek door de Van Nelle Fabriek niet meer verhuurd te worden voor evenementen. Design District moest het met 2 hallen doen, de oude koffie- en tabaksfabriek, en daarom werd de indeling van de beursvloer opgefrist.

De nieuwe opzet pakte heel goed uit; Wat meer kleine stands, efficiënter ingetekend en de meeste horeca en terras naar buiten in een tent. Om het kleinere oppervlak beursvloer wel inspirerend te houden voor bezoekers is er nog strenger geselecteerd op kwaliteit en noviteit, en dat was te zien, aldus de organisatie Zo’n 200 high-end design merken (vrijwel evenveel als in 2023) presenteerden nieuwe producten op het gebied van in- en outdoor design. Aan de presentaties was enorm veel aandacht besteed en dit alles zorgde voor een bruisende, kleurrijke en inspirerende beurs.

In totaal kwamen er 7.184 bezoekers naar Rotterdam. De eerste dag was goed voor 2.260 interieurprofessionals, op donderdag waren het er iets meer, namelijk 2.458, en de laatste dag stond de teller op 2.466 bezoekers. Het totaal aantal bezoekers is ongeveer gelijk aan de vorige editie (7.111 bezoekers), maar door de hal minder en volle bezetting leek het af toe véél drukker dan in 2023.

De datum voor de volgende editie is bekend: 21 – 22 – 23 mei 2025.