BNS Crisp en merkpartner Huijser Meubel Agenturen bundelen de krachten tijdens Design District en organiseren een inspirerend sprekersprogramma in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Op 29 en 30 mei kun je je bezoek aan de vakbeurs combineren met één (of meerdere) interessante lezingen over akoestiek, trends, duurzaamheid en interieur. Van tevoren geniet je van een heerlijke netwerklunch met collega-interieurprofessionals. Mis deze inspirerende middagen dus niet!

Beide middagprogramma’s zijn goed gevuld met diverse interessante talks van gerenommeerde sprekers waaronder Evelien Reich, hoofdredacteur van Elle Decoration. Op donderdag 30 mei deelt zij haar highlights uit Milaan.

Verder kunnen bezoekers zich aanmelden voor inspirerende sessies van Bryndís Bolladóttir – designer van duurzame, akoestische wandpanelen en eigenaar van Kula by Bryndís, Pascal van Dort – Global Acoustics Ambassador bij BNS Crisp merkpartner Rockfon, Fotostylist en Interieurontwerper Femke Baten, Tim Verschore van BNS Crisp merkpartner Elu-fire en Productdesigner Monica Armani.

Ook introduceert BNS Crisp een spannend, nieuw concept, waarover later meer. “Met dank aan merkpartner Huijser Meubel Agenturen kunnen wij niet alleen de tickets voor de beurs, maar ook het grootste gedeelte van het sprekersprogramma gratis aanbieden. Alleen voor de talk met Evelien betalen niet-leden van BNS Crisp een kleine bijdrage. Hiermee willen we interieurprofessionals inspireren en een mooie combinatie maken met Design District dat gedurende deze dagen op dezelfde locatie plaatsvindt.”, aldus Lotte Nijkamp van BNS Crisp.

Beide middagen starten om 12:30 uur met een uitgebreide netwerklunch. Op deze manier kunnen interieurprofessionals een bezoek aan de beurs in de ochtend makkelijk combineren met één of meerdere inspiratiesessies in de middag. Daarnaast is er alle tijd om bij te praten met collega’s en kennis te maken met de collectie van Huijser Meubel Agenturen.

Het volledige programma is te vinden op de website van BNS Crisp. Om zeker te zijn van een plek, kunnen deelnemers zich het beste direct inschrijven voor één of meerdere sessies naar keuze!