Interieurbedrijf introduceert 2 tot en met 6 september nieuwe collectie maatwerkmeubelen

Keijser&Co presenteert meer dan 50 nieuwe modellen tijdens huisshow in Nidum

Interieurbedrijf Keijser&Co organiseert van 2 tot en met 6 september een grote huisshow in haar showroom in Nidum. Het worden vijf inspirerende dagen waarbij iedereen welkom is om kennis te maken met de nieuwe collecties die worden gepresenteerd in een volledig vernieuwde showroom in het house of inspiration in Grave. De bezoeker kan zich laten inspireren onder het genot van een hapje, een drankje en entertainment. Naast een dj en live pianomuziek staan ook special guests en pop-ups op het programma.

Meer dan 50 nieuwe meubelen
Keijser&Co is al meer dan 18 jaar gespecialiseerd in maatwerkmeubelen en opende eind 2021 een tweede showroom in het monumentale Arsenaal in Grave. Eigenaren Aard Keijser en Lonneke van der Weyden vonden het daarom tijd om de sfeerruimtes na bijna twee jaar volledig te vernieuwen. Er zijn onder andere twee nieuwe houtcollecties en tot wel 50 nieuwe zitmeubelen aan de collectie toegevoegd. Aard: “We vinden het belangrijk om onszelf te blijven vernieuwen en anderen te inspireren in onze showroom. Dit willen we tijdens onze huisshow in september laten zien, tijdens de presentatie van onze nieuwe collectie. Iedereen is van harte welkom om zich te laten inspireren in een gezellige en ontspannen sfeer.”

Vijf dagen vol inspiratie
Keijser&Co ontvangt niet alleen de interieurprofessional in haar showrooms, ook de particulier wordt al vele jaren verwelkomd. Lonneke: “Hoewel wij als groothandel via een dealer of architect leveren, is onze showroom voor iedereen. Bezoekers kunnen inspiratie opdoen, maar ook een interieuradvies inplannen bij een van onze adviseurs. Het leuke aan onze showroom in Nidum is, dat ze er een dagje uit van kunnen maken op deze bijzondere locatie. Er is ook veel kunst, zoals werken van Micky Hoogendijk, Noor Huige, Chris Tap en Wendy Buiter. Met het inpandige restaurant Ovum kan een bezoek worden gecombineerd met een lunch diner of borrel. En je loopt zo het pittoreske centrum van de vestingstad in.”

Sneakpeek en kans op overnachting Nidum Boetiekhotel
Tijdens de huisshow krijgen bezoekers ook de unieke kans om een kijkje te nemen in de zes suites van Nidum Boetiekhotel. Het designhotel is gevestigd op de bovenste verdieping van het Arsenaal in Grave en zal in september openen.

De kamers zijn ingericht door verschillende gerenommeerde Nederlandse interieurontwerpers, waardoor ze elk hun eigen uitstraling hebben. Het unieke van Nidum Boetiekhotel is niet alleen dat gasten kunnen overnachten in een monument, maar ook dat het volledig is ingericht met de partners van Nidum, het house of inspiration waar Keijser&Co’s showroom is gevestigd. Van 2 tot en met 6 september kunnen bezoekers van de huisshow de zes suites bewonderen zonder een overnachting te boeken.

Special guests, pop-ups en prijzen
Een bezoek aan de huisshow draait niet alleen om de nieuwe Keijser&Co collectie. Er worden meerdere activiteiten en special guests uitgenodigd, waaronder Addy van den Krommenacker en kunstenaars Wendy Buiter en Chris Tap. Er zullen pop-ups zijn met sieraden van CarlieV en LOTT. gioielli, sierkussens van EST-1966, herenmode van Tijssen Herenmode, luxe whisky cabinets van MaltDocks, geurkaarsen van Smeldt en stoffenhuizen met hun laatste collecties. Daarnaast zijn meerdere Nidum partners aanwezig, waaronder Bogarden Buitenmeubilair, Cheminée, Geberit, Grapelife, HIVE kitchen, Nidum Design Beds en Silk-ka flowers. DuParc verzorgt een valetservice in luxe auto’s en bezoekers ontvangen een goodiebag. Naast een gratis overnachting In Nidum Boetiekhotel wordt er ook een Bean Bag van Borek verloot onder de bezoekers. In het inpandige restaurant Ovum worden tijdens de huisshow verschillende bites, borrelplanken en gerechten van de barbecue geserveerd.

De huisshow van Keijser&Co vindt plaats in Nidum, het house of inspiration in Grave. Op zaterdag, maandag, dinsdag en woensdag zijn bezoekers welkom van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Voor meer informatie en het laatste nieuws: klik hier.

Fotografie Nidum Boetiekhotel: Jurrit van der Waal