Van 14 tot 16 september verandert Cosentino City Amsterdam in een GLUE HUB. Gedurende deze drie dagen staan creativiteit en samenwerking centraal. Tijdens het designspektakel lanceert Cosentino de allernieuwste Silestone collectie Le Chic. Daarnaast presenteren zij ook de nieuwe Dekton en Sensa collecties.

Naast dit aanbod van Dekton, Silestone en Sensa, brengen inspirerende samenwerkingen de collecties tot leven middels creatief design. Samen met designpartners QLIV, Carina Riezebos, Venusian Collective, Alphenberg Leather en Devoonsounds laat Cosentino de toepasbaarheid van de materialen zien.

Carina Riezebos is een Nederlandse industrial designer die werkt met glas en kristal. Haar nieuwe collectie vazen en glazen schalen is geïnspireerd op de Silestone Le Chic collectie. In combinatie met pilaren in de nieuwste kleuren, een eyecather in de HUB.

Alphenberg Leather x Cosentino: een samenwerking van leer en steen die tot uiting komt in een stoel, uitgevoerd in Silestone Le Chic: Parisien Bleu in combinatie met het hoogwaardige leer van Alphenberg.

QLIV is een jong en dynamisch Nederlands merk dat staat voor hoogwaardige ontwerpen en duurzaam design, geproduceerd in Nederland. Tijdens GLUE presenteert het een nieuwe bank, ontworpen door Sven Schwimmer en een de bijzettafel Gon, waarbij Silestone naadloos samensmelt tot design.

Venusian Collective presenteert bij Cosentino een collectie premium akoestische panelen. Rijkelijk jacquard geweven beelden van fotograaf Elsbeth Tijssen komen tot leven met gebruik van grotendeels gerecyclede garens. Het is kunst, het is geweven poëzie met een akoestische functie.

Devoonsounds toont een presentatie van speakers als designelement. Een materiaal gevormd door natuurlijke elementen om een tijdloos duurzaam product te creëren dat niet misstaat in het interieur.

Op 550 m2 biedt Cosentino City Amsterdam het hele jaar door ruimte aan materialen op groot formaat, vloertoepassingen, badkamer- en keukenopstellingen, mock-ups van geveltoepassingen en een atelier met kleurstalen.

Events tijdens GLUE

14 september netwerkbrunch HOOG.Design

15 september brunch voor ontwerpers en architecten

15 september de Interieur Club netwerkborrel – GLUE edition

https://glue.amsterdam