Ongeremd consumeren door een groeiende bevolking laat ons als gebruiker en industrie achter met gevulde zolders en kasten en met groeiende archieven, voorraden en afvalbergen. Omdat wij ons zullen moeten aanpassen, in relatie tot een duurzame toekomst, is het tijd voor een heroverweging. “NOTHING NEW, EVERYTHING NEW”, HEIMTEXTIL trends 21/22.

Deze trendlezing wordt gegeven door trendwatcher, Anne Marie Commandeur (foto). Zij is in de afgelopen 13 jaar, samen met een internationaal gezelschap van trendwatchers, betrokken geweest bij de ontwikkeling van het Heimtextil trendboek. De locatie van deze lezing is al net zo inspirerend, aldus de beroepsvereniging voor stylisten. Het ETC Design Center Europe, gevestigd aan de Randweg 20 in Culemborg. “Het is hét exclusieve Nederlandse interieurplatform, waar een toonaangevend aanbod van ruim 120 leveranciers uit het hogere segment hun producten tonen. Al deze exposanten samen vertegenwoordigen meer dan 500 verschillende merken ETC Design Center Europe dé plek maakt om te ontdekken wat er speelt in de wereld van interieur. Na afloop van de lezing is er volop gelegenheid om met verschillende exposanten en hun mooie merken nader kennis te maken tijdens een meet&greet route.”

Ochtend programma 9 november
10.15 Ontvangst koffie, thee en een lekkernij in de Design Lounge
10.30 – 11.30 Trendlezing ’Nothing New, Everything New’ door interieur trendforecaster, Anne Marie Commandeur
11.30 Persoonlijke meet & greet diverse exposanten ETC en hun exclusieve interieurmerken

Middag programma datum 9 november
13.15 Ontvangst koffie, thee en een lekkernij in de Design Lounge
13.30 – 14.30 Trendlezing ’Nothing New, Everything New’ door interieur trendforecaster, Anne Marie Commandeur
14.30 Persoonlijke meet & greet exposanten ETC en hun exclusieve interieurmerken

Het is mogelijk, in de onlangs geopende horecagelegenheid in het ETC, om op eigen gelegenheid gebruik te maken van een lunch.

Deelname
Ben jij bij dit unieke interieur trendevent aanwezig? Uiteraard houden wij volop rekening met de Covid-richtlijnen om ieder risico te voorkomen. De gebruikelijke prijs voor dit event bedraagt 125,- euro exclusief btw.

  • BNS Crisp lid 35,- euro excl. btw
  • BNS Crisp partner, Vriend van 45,- euro excl. btw
  • Nog geen BNS Crisp lid 65,- euro excl. btw