Goossens groeit en opende vrijdag 19 april haar 26ste winkel, met 1.500 M2 aan woon- en slaapinspiratie verdeeld over 2 verdiepingen, op de woonboulevard ‘Hof van Hoorn’ in Hoorn. ”Hiermee wordt de collectie van Goossens nog gemakkelijker bereikbaar voor iedereen in Noord-Holland.” 

”Tot op heden konden de klanten in deze regio terecht in de Goossens winkels in Amsterdam of Cruquius. Maar nu komt Goossens nog dichterbij, want de inspiration store op de woonboulevard in Hoorn is in de afgelopen maanden volledig verbouwd tot het nieuwste Goossens winkelconcept.”

Dit is de 26e winkel voor Goossens, dat onlangs al nieuwe winkels opende in Naaldwijk en Antwerpen-Schoten. Later dit jaar zal ook de 27e winkel worden geopend in Leeuwarden. Goossens levert met haar eigen collectie meubels en interieuradvies een mooie kwalitatieve toevoeging aan de andere winkels op de woonboulevard in Hoorn. 

 

 

“We zijn heel blij dat we onze klanten nu ook in dit deel van Noord-Holland kennis kunnen laten maken met ons nieuwe winkelconcept. Met deze nieuwe winkel willen we onze klanten graag inspireren met onze collectie en optimale service bieden. Goossens ontving tijdens de eerste dagen veel positieve reacties van zowel klanten als haar medewerkers. Het uitrollen van het nieuwe winkelconcept is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van Goossens.” aldus Phillip Mes, CEO. 

 

 

Alle woon- en slaapklanten zijn vanaf heden welkom in deze nieuwe Goossens inspiration store. ”7 dagen per week staan de Goossens adviseurs klaar om iedereen te voorzien van interieuradvies op maat.” 

Over Goossens 

Het familiebedrijf Goossens bestaat 70 jaar en is sinds 1954 thuis in het bieden van woongeluk. Het bedrijf heeft een duidelijke ambitie: in 2030 de grootste en meest duurzame bijdrage leveren aan woongeluk binnen de interieurbranche. ”Want Goossens gelooft dat thuis de belangrijkste plek in je leven is.”