Met grote regelmaat zet Interior Business Magazine lezers in de picture. Deze Interior Business VIPS delen hun voorkeuren met jullie! In 2019 was het de beurt aan Maryse Slotboom van Interstar Meubelen.

De Lezer
Maryse Slotboom houdt van het meubelvak

Naam: Maryse Slotboom
Leeftijd: 43 jaar
Gezin: Getrouwd en een dochter: Meike.
Bedrijf en functie: Eigenaar en commercieel directeur van Interstar Meubelen.
In de branche sinds: Ik ben ermee groot gebracht, maar sinds 1999 officieel.
Rijdt: Peugeot 308 SW, geen spannende auto, wel functioneel.
Welke muziek luister je?: Mijn Spotify is zo divers, van rock naar jazzy.
Eerste wat je in de ochtend doet: Radio aan en koffie drinken.
Hekel aan: Ruziemaken.
Slaapt op een: Matras van Avek.
Favo meubel in huis: Een kastje van ons: Sinjoor. Het is bedacht door Axel Enthoven, maar we maken het allang niet meer! Ik kan er geen afstand van doen.
Leukste onderdeel van je werk: Creatief zijn, nieuwe ontwerpen bedenken, trends volgen, ik hou van het meubelvak!
Sport: Wielrennen!
Kledingmerk: G-star en zwart graag.
Als ik niet werkzaam zou zijn in woonbranche, dan: In de horeca.
Welk bedrijf bewonder je en waarom: Rituals, marketingtechnisch geweldig! Alles klopt, de beleving, de producten… Geweldig.
Slechte gewoonte: Ik heb te weinig geduld…
Gaafste wat ik ooit gedaan heb: Privé zijn dat de keren dat ik de Amstel Gold Race gefietst heb. Ik zie er altijd als een berg tegenop, maar eenmaal gefinisht ben ik trots dat ik het heb gedaan. Zakelijk zijn dat de keren dat wij onze showroom open gezet hadden voor het event Hollandsch Fabrikaat. Een mooi kleinschalig event in de ambiance van ons mooie belevingscentrum in Assen.
Favoriete restaurant: Morus in Alphen aan den Rijn… Klein Italië in Nederland. Maar ik ontdek ook graag nieuwe, kleine restaurantjes.
Beste beurs: Voor inspiratie Milaan. Met ons merk staan wij al sinds 1992 op dezelfde plek in De Woonindustrie.
Serietje of een film: Film, ik heb te weinig geduld om een serie uit te kijken.
Laatste vakantie: Wij hebben een zwak voor Spanje.
Trots op: Mijn dochter Meike
Ik maak me zorgen over: Het klimaat, ons milieu.
Mijn visie op retail in een notendop: Als ik daar het antwoord op had geweten, dan had ik waarschijnlijk ander werk gedaan… Maar meer samenwerking tussen fabrikant en retailer, meer in de diepte, meer inrichters en adviseurs dan snelle verkopers, meer beleving in de winkel.

EINDE RUBRIEK

Wilt u in aanmerking komen voor deze rubriek of kent u iemand die..Mail de uitgever! Richard@businesscontentmedia.nl

Heeft u nog geen abonnement op het magazine? Word dan nu lid van de Interior Business Club! Mail linda@businesscontentmedia voor de speciale lente aanbieding!!