Vloerbedekking leverancier Cunera mag zich ookΒ komende 25 jaar weer profileren met het predikaat ‘Bij koninklijke beschikking Hofleverancier’.

Andre Toonen: ”Het heeft even geduurd vanwege de corona perikelen maar vandaag hebben we trots met ons hele cunera team de oorkonde in ontvangst mogen nemen van onze Burgemeester Hans van der Pas en mogen we de komende 25 jaar weer het predikaat ‘Bij koninklijke beschikking Hofleverancier’ voeren.”

Over Cunera

Kamerbreed, karpetten, tegels, (trap)lopers en matten: Cunera levert u zowel in design als in kwaliteit verantwoorde vloerbedekking op natuurlijke basis. De toegepaste materialen zijn wol, sisal, cocos, zeegras, bamboe en als afwerkingsmaterialen leder, jute, katoen en linnen. Het verven en verwerken van de grondstoffen gebeurt op mens- en milieu- verantwoorde wijze. Het designteam van Cunera werkt continu aan de ontwikkeling van nieuwe dessins, kleuren en materiaalcombinaties. Karpetten met randafwerking, standaard in vele stijlen of naar wens van de klant vormen de specialiteit. Zelfs het pand van Cunera is onder achitectuur gebouwd van milieuvriendelijke duurzame materialen, gelegen direct aan de Rijn in Rhenen.

”Al meer dan 150 jaar streven wij elke dag naar topkwaliteit en duurzaam gebruik van natuurlijke grondstoffen. Cunera levert alles uit eigen productie en heeft een groot dealernetwerk met landelijke dekking. Onze visie inspireert ons tot het maken van vloerbedekking en kleden uit duurzame materialen en van uitzonderlijke kwaliteit.”