Afgelopen vrijdag 18 mei lag-ie op de mat bij abonnees: de tiende editie alweer van Interior Business Magazine van dit jaar. In deze uitgave lees je hoe Saunaco zich ontwikkelde van producent van sauna’s tot een producent van moderne designmeubelen. We bezochten Weyts Interieuradviseurs (aan de Woonboulevard Poortvliet XXL) om te kijken hoe de modulaire kasten van Saunaco erbij staan. En omdat we er toch waren, vroeger we Jan-Pieter Otte van Weyts de hemd van het lijf over interieuradvies in Zeeland.

In #10 ook een dubbelinterview met Nils Beverwijk en dochter Isabelle Beverwijk, die als marketing- en communicatiemanager bij Casba in Zoeterwoude aan de slag is gegaan. Neemt ze een aanloop om het familiebedrijf over te nemen?

In de rubriek Mijn Smaak onthult Lotte Eijerkamp (van Eijerkamp) dat ze graag naar The Blacklist kijkt en Arno van Aken (van Eleonora) vertelt waarom de meubelbranche de mooiste branche is om in te werken.

Dit is natuurlijk nog niet alles. Wil je zeker weten dat je niets meer mist uit de interieurbranche? Neem dan ook een abonnement op Interior Business! Klik om u aan te sluiten bij de club van goed geïnformeerde interieurprofessionals.