Vandaag in alle brievenbussen van de échte interieur professional; Interior Business Magazine #9. Wat je allemaal mist als je geen abonnee bent?

De Independent Hotel Show komt naar Amsterdam! Op 8 en 9 mei vindt het evenement plaats in de RAI in Amsterdam. Exposanten op het gebied van interieur zijn onder andere E.S.T.I.D.A, Auping, Luxury Bedding Company met Serta, Forbo, Pure, One World Interiors, Vincent Sheppard, Leoxx, Roelfien Vos en Cocomat. 

Begin april vierden de leden van Colors@Home het twintigjarig bestaan van deze formule voor woninginrichters. In de Rijtuigenloods in Amersfoort lieten 34 leveranciers van de formule hun nieuwste producten en diensten zien aan de bijeengekomen detaillisten.

Ook lees je over het in Den Haag gevestigde MAS Interieur. MAS staat voor Meubels, Architectuur en Stoffering. Met de toevoeging Architectuur is het een formule die zich bewezen heeft op een Haagse A locatie. Want bij MAS kan je niet alleen een geheel nieuw interieur aanschaffen, maar ook een verbouwing realiseren. Verder in nummer 9: Meer over de succesvolle huisshow in Druten, breekt de maarteditie van CIFF alle records en is er een positief gevoel over Salone del Mobile 2019!

Veel leesplezier!

En, voel jij je een échte interieur professional maar ben je nog geen abonnee van Interior Business Magazine?
Klik dan snel hier!