Reis met Interior Business en de vertrouwde reisorganisatie TradeFairs.nl naar de Salone del Mobile in Milaan in april. Kies voor gemak en laat ons uw beursbezoek regelen. U kunt de datum van de heen- en terugreis zelf bepalen, u kiest uw hotel en wij doen de rest. Natuurlijk zijn alle lokale transfers én bagageservice inbegrepen. Afwijkende vluchten en verlenging van uw verblijf zijn op aanvraag mogelijk. De entreekaart kunnen wij ook voor u regelen.

Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie en om uw reis te reserveren!

Reis heen op 17, 18 of 19 april. De vlucht gaat om 8:45 vanaf Amsterdam Airport Schiphol. Aankomst in Milaan is om 10.25. De terugreis is op 18, 19, 20 of 21 april om 19.15. Bij aankomst staat een bus van TradeFairs klaar om u naar de beurs te brengen, de bagage wordt ondertussen naar het hotel gebracht. Verblijf in het Novotel Milano Nord Ca Granda of Hotel Michelangelo.

Prijzen zijn vanaf 695 euro voor één nacht en dat is dus inclusief vluchten, kamer, ontbijt, transfers en bagageservice.

Belangrijk!

Op alle reizen van TradeFairs.nl zijn de algemene reisvoorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Lelystad. De aangegeven vertrektijden zijn onder voorbehoud aangezien de betrokken luchtvaartmaatschappij zich het recht voorbehoudt deze te allen tijde te wijzigen.