Dinsdag 4 juni vond het ‘Jaarevent Meubel’ plaats in Antwerpen, een gezamenlijk evenement van Belgofurn en Fedustria. InteriorBusiness Magazine, partner van Belgofurn, was erbij.
Na een rondvaart door de Haven van Antwerpen werden de in groten getale opgekomen fabrikanten verwelkomd door de Antwerpse Belgofurn directeur Kevin Snijders en de Fedustria Directie, in de persoon van adjunct-directeur generaal Filip De Jaeger . Ook Luc Meers, voorzitter van de Meubelraad, was present om de bezoekers te ontvangen.

MAS Antwerpen

Onderonsje Paul Rom en Paul Hustinx van ROM.

Met geheel rechts Lieven van den Heede, General Manager Meubelbeurs Brussel. Naast hem Luc Meers, directeur van de Mecam Groep en voorzitter van de Meubelraad.

Fa Quix en Filip De Jaeger, Generalen van Fedustria

Wat een uitzicht! Hier In het middelpunt, altijd sharp dressed, Steven Verraes: directeur/eigenaar van Meubar, de grootste kastenproducent van Europa.

Gastspreker was tv-persoonlijkheid Christophe Deborsu. Hij deed een hilarisch relaas: “Vlaanderen door Waalse ogen, België in 101 vermakelijke anekdotes”. De slotconclusie was dat er meer overeenkomsten tussen Vlaanderen en Wallonie zijn dan men op het eerste gezicht zou denken. De meubelindustrielen vermaakten zich zichtbaar uitstekend. De verbondenheid tussen Belgische meubelfabrikanten is groot, zo viel maar weer eens op tijdens het Walking Diner. We zagen zelden zoveel miljoenen aan exportpower op 300m2. En dat vanaf de bovenste verdieping van het MAS Antwerpen, met een goddelijk uitzicht op de havens van Antwerpen. België mag fier zijn op haar meubelcultuur.

De immer charmante Belgofurn directeur Kevin Snijders doet een goede job.

Meer foto’s van het Meubel Event in de aankomende editie van Interior Business Magazine!

Klik hier voor een Filmpje

Nog geen abonnement? linda@businesscontentmedia.nl