Jan Krediet heeft nieuwe warehouses geopend in ‘de logistieke hotspot’ Venlo. Met de nieuwe warehouses in Venlo kan Jan Krediet per direct voorzien in veilige state-of-the-art opslagruimte.

”Met innovatieve warehouses midden in het strategisch gelegen Venlo heeft u uw opgeslagen goederen altijd binnen handbereik. De totale extra verworven opslagruimte bedraagt 23.000 m2 en bevat o.a. vuurbestendige overheaddeuren, 24/7 CCTV, een stofvrije cleanroom, expeditieruimtes en 18 laadperrons.”

Over Jan Krediet
Jan Krediet is wereldwijd een bekende naam in de logistiek. In 1924 is het bedrijf met een flinke dosis ambitie, flexibiliteit én passie voor het vak gestart in de traditionele meubel- en keukentransport. Nu, bijna één eeuw verder, zetten 250 enthousiaste vakmensen zich dagelijks in om onze toonaangevende klanten in de internationale (project)logistiek volledig te ontzorgen bij hun logistieke processen.

”Vanuit onze kantoren en warehouses in Venlo en Steenwijk zijn wij letterlijk en figuurlijk altijd in beweging voor onze klanten. Van transport tot montage en installatie, en van warehousing tot projectmanagement en advies bij douaneprocedures. Waar ook ter wereld gaan wij logistieke uitdagingen aan, met slechts één doel voor ogen: het werk boven verwachting opleveren. Hoe wij deze klantbelofte keer op keer waar kunnen maken? Door het juiste team! Een krachtenbundeling van ervaren specialisten en jong talent. Hoe complex of niet alledaags uw logistieke uitdaging ook is en welke activiteiten u ook wilt ontplooien: ons team lost het voor u op. Met de veelzijdigheid, vindingrijkheid en flexibiliteit die u van een gerenommeerd logistiek partner mag verwachten.”
https://www.jankrediet.com