GORINCHEM – Beursorganisator Easyfairs Nederland heeft de eerste keynote spreker voor de voorjaarseditie van de inkoopbeurs Trendz bevestigd: Hilde Francq van Francq Colors. Zij geeft op maandag 9 januari 2023 een trendlezing, waarbij bezoekers de aankomende trendkleuren ontdekken. Daarnaast presenteren enkele exposanten ook de aankomende trends in samenwerking met Francq Colors middels een trendkleurenpresentatie.

“85% van de shoppers ziet kleur als primaire reden waarom ze een bepaald product kopen. Toch veranderen de kleurvoorkeuren van consumenten voortdurend. Daarom verbinden wij kleur aan trends. Kleuren worden uitgedrukt door materialen, texturen, patronen en vormen. De trends hebben hier ook invloed op. In mijn presentatie op Trendz voorjaar ga ik in op de aankomende trendkleuren die naar voren zijn gekomen uit ons trendonderzoek”, zegt Hilde Francq, oprichtster van Francq Colors.

In haar trendlezing worden bezoekers geholpen bij het kiezen van de ‘juiste’ kleuren, materialen, texturen, patronen en vormen, zodat hun winkel of merk klaar is voor de markt van morgen. De tips en adviezen van Hilde Francq zijn direct toepasbaar. De trendkleurenpresentatie van Hilde Francq is op maandag 9 januari om 13.00 uur op het Trendz Podium.

De voorjaarseditie van Trendz op 8, 9 en 10 januari 2023 bouwt voort op het succes van het najaar. Inmiddels hebben ruim 285 merken zien op Trendz. De beurs wordt gehouden in Evenementenhal Gorinchem, centraal gelegen in het midden van het land en pal aan de A15. Voor gratis tickets kunnen professionals zich hier registreren.

Voor meer informatie: www.trendzvakbeurzen.nl.