Net als voor veel andere Nederlandse deelnemers was de afgelopen editie van imm cologne een succes voor Jess. Het merk uit Oss presenteerde veel nieuws in Keulen.

Zo is er de samenwerking met designer Lucie Koldova (op de foto hierboven). Zij ontwierp voor Jess de nieuwe Clip lounge chair en de Puffer collectie. Ook is er nu het nieuwe, afgeronde Infinity element dat tussen alle bestaande banken van Jess kan worden geplaatst waardoor er eindeloos nieuwe variaties mogelijk zijn.

Ook nieuw is de opvallende Coco kruk (hierboven), een zelfstandig zitmeubel maar ook een goede voetensteun. De Charles tafel is er nu ook met houten poten, mooi en tijdloos voor alle interieurs. Het aantal RAL kleuren voor het afwerken van frames van alle Jess meubelen is ook uitgebreid, de collectie Milan meubelstoffen is uitgebreid en er is een nieuwe stof: Hammerfest.

Is het dan nog niet klaar? Nee, want het merk liet in Keulen ook de Curtis barkruk zien en de Sanne spin-back chair. Wanneer een bedrijf aankondigt veel niews te laten zien wil dat nog wel eens meevallen maar in het geval van Jess: inderdaad heel veel nieuws! Bekijk de nieuwe modellen op de site van het merk: jessdesign.com