Tijdens Design District 2019 presenteert Jess een verrassende nieuwe collectie: Earl Outdoor. Inderdaad, designmeubelen voor buiten, waarmee de sfeer van binnen kan doorlopen naar het terras. Design District vindt plaats op 5, 6 en 7 juni in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, alwaar Jess te vinden is op stand V27.

Met de outdoor-collectie voegt Jess een heel nieuw segment toe, in de kenmerkende hoge kwaliteit waarmee dit Nederlandse, gerenommeerde bedrijf groot geworden is. Directeur van Jess, Maarten van de Goor: “We zijn heel blij dat het ons gelukt is om voor deze serie dezelfde hoge normen te hanteren. De Earl Outdoor-serie is voorzien van een stalen onderframe met een UV-bestendige poedercoating, verkrijgbaar in 3 RAL-kleuren. Het leer is voor de buitenmeubelen vervangen door hoogwaardige stoffen, die waterafstotend zijn en anti-schimmel. Het quick dry foam, genaamd Dryfeel, heeft een open-celstructuur, waardoor
water- en vochtdamp snel en efficiënt afgevoerd kunnen worden. Om de meubelen in de winter optimaal te kunnen beschermen, adviseren we een beschermhoes die we speciaal voor deze serie ontworpen hebben.”

Buiten genieten van karakteristieke meubelen met een optimaal zitcomfort: met de Earl Outdoor-serie biedt Jess, naar eigen zeggen, een unieke tuinbeleving. “De ambiance van binnen kan met de Earl Outdoor naadloos doorlopen naar het terras. Het wordt nog aangenamer om familie en vrienden in de tuin te ontvangen, en samen bijzondere zomerse dagen door te brengen”, aldus Van de Goor.