De Malaysian International Furniture Fair (MIFF) is opnieuw volledig uitverkocht en heeft een recordaantal van 650 exposanten. MIFF Living Atelier is een nieuw beursonderdeel wat een bezoekje nog aantrekkelijker moet maken. Op Living Atelier is een samenvatting te zien van de toonaangevende exposanten.

MIFF loopt van 8 tot en met 11 maart in het Malaysia International Trade and Exhibition Centre (MITEC) en het Putra World Trade Centre. Met een beursvloeroppervlakte van 100.000 vierkante meter verdeeld over 18 hallen is het de grootste jaarlijkse beurs in zuidoost Azië. Het recordaantal exposanten brengt een onverslaanbaar aanbod en moet inkopers overtuigen om de volle vier dagen door te brengen in de beurshallen. MIFF ontvangt jaarlijks ongeveer 20.000 bezoekers.

MIFF heeft een goede reputatie, hier vind je kwaliteitsproducten, goede prijzen en allerlei soorten interieurproducten. Het thema van dit jaar is ‘Design Connects People’, dat moet de exposanten stimuleren om meer innovatieve producten mee te nemen.

De highlights van dit jaar:

  • Muar Hall

Muar is de officiële meubelstad van Maleisië. Vanuit deze stad komt 70% van de Maleisische meubelexport. Op de beurs zijn 200 bedrijven vanuit Muar aanwezig. Een groep met de grootste spelers is verzameld in de Muar Hall, samengesteld door de Muar Furniture Association, een strategisch partner van de MIFF.

  • MIFF Living Atelier

Dit nieuwe beursonderdeel laat een gecureerde samenvatting zien van eigentijdse en moderne meubelen van de toonaangevende Maleisische producenten. Bezoekers kunnen hier nieuwe stijlen en meubels ontdekken en bekijken op het gebied van woonkamer, slaapkamer, eetkamer en kantoor. Andere beursonderdelen zijn: designRena, MIFF Office, MIFF Timber Mart, International Hall, Sofa Hall, China Hall en Taiwan Hall.

  • Millennials@Design (MAD)

Nieuw talent is te vinden op het beursonderdeel MAD. Hier vind je jonge ontwerpers die hun nieuwste collecties laten zien.

  • Buyers’ Night

Voor internationale bezoekers is er een gala, dit keer vindt het feestje plaats in de MITEC ballroom op de tweede beursdag. Toegang is gratis, maar zorg dat je er vroeg bent om zeker te zijn van een plekje.

Inschrijven voor een gratis toegangskaart kan alvast op www.miff.com.my