Een nieuwe pakkende naam, bijbehorend logo en de lancering van een compleet nieuwe website: Aanhuis.nl blijft naar eigen zeggen flink aan de weg timmeren.

De naam Woninginrichting-Aanhuis.nl is ingekort tot Aanhuis.nl, het logo heeft een nieuw jasje en de website is volledig nieuw. ”Fris, helder, overzichtelijk en boordevol advies en inspiratie en met een antwoord op elke interieurvraag. En wil je toch meer weten dan maak je eenvoudig een afspraak of stap je één van de ruim 70 woonwinkels binnen.”

”Al ruim 10 jaar richt Aanhuis.nl hele woningen compleet in. Vakbekwame experts geven advies, inspireren, meten in, leggen en monteren en nemen echt werk uit handen van de consument. Stylisten staan klaar met stappenplannen voor het interieur. Elke woonstijl en iedere trend is ons bekend en ook op radio en televisie kan je niet meer om Aanhuis.nl heen. Kwalitatief goede producten en de service zoals je van ons gewend bent, dát is gebleven.”

Aanhuis.nl toegelicht
Aanhuis.nl heeft ruim 70 inspirerende woonwinkels door het hele land. Al ruim 10 jaar leveren wij vakwerk aan huis voor een mooi en sfeervol thuis. Vlot, vakkundig en geen gedoe door de nummer 1 voor het compleet aanpakken van elke woning. Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder 1 dak en onze vakmensen ontzorgen.