JYSK opent op woensdag 5 juli een nieuwe winkel op de Europalaan in Winterswijk. Met de komst van de Deense woonwinkel ontstaat er een volwaardige woonboulevard bij de entree van Winterswijk.

De winkel van JYSK is meer dan 1000 vierkante meter groot en wordt voorzien van het allernieuwste winkelconcept. JYSK komt op de plek van Budget Home Store en Zonwering Industrie, die zijn verhuisd naar het naastgelegen pand van City Wonen Eugelink-te Kortschot. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de grote verbouwing.

Het team van JYSK in Winterswijk wordt aangestuurd door Demi Oostindie. Demi werkt al ruim vier jaar bij JYSK en stond hiervoor in de winkel in Enschede. In Winterswijk is ze voor het eerst verantwoordelijk als Store Manager. Demi wordt bijgestaan door een volledig nieuw team van mensen uit Winterswijk en omgeving. “We hebben al zeven nieuwe collega’s aangenomen. En we zijn nog op zoek naar extra versterking”, vertelt zij enthousiast.

De nieuwe Store Manager verwacht vanaf de eerste dag veel klanten te mogen verwelkomen in haar winkel. “We krijgen al veel positieve reacties van mensen die zien dat we op deze mooie plek in Winterswijk een winkel gaan openen. Ik kan niet wachten om iedereen hier in de Achterhoek kennis te laten maken met onze aanbiedingen op het gebied van slapen en wonen.”

JYSK viert de opening in Winterswijk op woensdag 5 juli met een koffiekar, koeken en muziek. Ook zijn er verschillende openingsacties, met kortingen die oplopen tot wel 70 procent. Om 9.00 uur knipt Store Manager Demi Oostindie met haar team het lintje door.

Na de opening in Winterswijk heeft JYSK 102 winkels in Nederland. De Deense retailer wil de komende jaren verder doorgroeien in Nederland, om zo nog dichter bij de klant te zijn. Daarnaast worden alle bestaande winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept. Dit concept is voorzien van een houtlook vloer en sfeervolle verlichting en biedt klanten nog meer inspiratie. Zo zijn er drie voorbeeldkamers, ingericht volgens de laatste trends en collecties van JYSK. Ook is er een grote matrasstudio, waar klanten producten kunnen uitproberen en advies kunnen krijgen van professioneel opgeleide winkelmedewerkers.