PMP Furniture is in 1993 met het maken van meubelen. In de loop van de jaren heeft het internationale bedrijf zich ontwikkeld tot een conceptuele leverancier met een totaalaanbod aan meubelen  voor zowel de retail als hospitality markt. In aanloop naar de kerst zet het bedrijf de kerstgedachte vol aan. Ons bereikte het volgende bericht via PMP medewerker Martin Hokke: PMP heeft de woonruimte van zorginstelling ’s Heeren Loo- Het Westerhonk belangeloos opgepimpt en voorzien van nieuwe meubelen.

We vroegen ceo en mede-eigenaar Richard Moreé om commentaar: ”Een aantal keer hebben wij de vraag gekregen van organisaties, met weinig of helemaal geen budget, om mee te denken en te helpen en een mooie invulling te geven aan de leefruimtes van deze organisaties. En een paar maanden geleden stond Martin Hokke bij ons in het kantoor. Martin werkt bij PMP Furniture als grafisch vormgever en fotograaf. Hij vroeg of we de woonkamer van de zorginstelling waar zijn zoon Mylo tegenwoordig woont, ’s Heeren Loo- Het Westerhonk, wilden beetpakken. Het antwoord was natuurlijk positief en de inrichting is inmiddels gerealiseerd. Alles staat al op z’n plek.”

Hoe is PMP te werk gegaan? Richard: ”We hebben eerst een idee getekend en samen met Martin gekeken naar de ruimtes die er moeten zijn om met een rolstoel makkelijk van de bank naar de eettafels te kunnen gaan. Dat heeft goed uitgepakt. Wij hebben dit super leuk gevonden en graag gedaan, uiteraard niet allen voor Familie Hokke en zoon Mylo, maar ook voor al zijn medebewoners en begeleiding.”

Martin met zijn mooie zoon Mylo

 

Over ’s Heeren Loo- Het Westerhonk

’s Heeren Loo- Het Westerhonk ondersteunt mensen in de regio met een verstandelijke beperking. ”Jong en oud helpen wij een passend antwoord te vinden op grote en kleine vragen. Dichtbij en samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Omdat elk mens uniek is en met zijn eigenheid onze samenleving verrijkt. Omdat elk mens behoefte heeft aan persoonlijke groei, ontwikkeling en aan nieuwe ervaringen die het leven verrijken.”

Heeft u ook een mooie ‘kerstactie’ te melden? Laat het ons weten. Mail Ingmar@businesscontentmedia.nl of Richard@businesscontentmedia.nl